Do you love me?


"do you love me?"  
έβαζε ο dj του Leo κάθε βράδυ εκείνο το καλοκαίρι στην Αίγινα και ήταν τ' Αυγουστιάτικα βράδια με τ' άστρα να τρεμοσβύνουν πάνω απ' το κεφάλι μας και τις σκιές των πεύκων να μαυρίζουν και να υψώνονται μέχρι τον ουρανό, που θα μάς έκαναν να νοσταλγούμε τον Αύγουστο των νεανικών μας χρόνων σε όλη την υπόλοιπη ζωή.

καθόμασταν και χαζεύαμε την πίστα, έτριζαν τα χαλίκια κάτω απ' τα πόδια, ήμασταν νέοι κι όλα θα πήγαιναν καλά -δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά!

"do you love me?" σηκωνόντουσαν τα ζευγάρια, αγκαλιάζονταν και χόρευαν. οι υπόλοιποι κοιταζόμασταν κι όπως τέλειωνε η βραδιά βαριόμασταν να χορέψουμε ή να πάμε σπίτι.

"Beam me up, Scotty" ήταν μια καλή ιδέα σκεφτόμουν, αλλά που τέτοια τύχη.
κι όπως η disco του Leo ήταν μακριά, σίγουρα όλοι θα θέλαμε να μάς διακτινίσει ο mr Scott.

ένα λοιπόν από κείνα τα βράδια ο dj έβαλε ξανά το "do you love me".
κοιταχτήκαμε, αναστενάξαμε όσοι περιμέναμε ένα καλύτερο τραγούδι κι αρχίσαμε βαριεστημένα να μουρμουράμε μαζί του "Do you need me?".

τα ζευγάρια χόρευαν στη στρογγυλή πίστα, η ώρα ήταν περασμένη και μόνο το τραγούδι ακουγόταν και τα μουρμουρητά μας.

μέχρι που στο τέλος, στο "Do you love me?" της τραγουδίστριας απάντησε ο τραγουδιστής "I said I love you" και ξαφνικά πετάχτηκε ο 'Ακης που μέχρι εκείνη την ώρα άκουγε υπομονετικά και φώναξε αγανακτισμένος: "αφού στο είπε ο άνθρωπος δεκαπέντε χιλιάδες φορές "i love you!"  ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;"

και ήταν τόση η ειλικρίνεια και ο θυμός του, που αρχίσαμε να γελάμε και να γελάμε και να γελάμε.

θυμάμαι..
ήταν όμορφα.
ήμασταν νέοι, ήταν καλοκαίρι και τ' άστρα τρεμόσβυναν πάνω από το κεφάλι μας.

τι άλλο να ζητούσε κάποιος..