Η Χορτοφάγος


πριν λίγο καιρό, η Ραφαηλία αρρώστησε.
η επόμενη μέρα την βρήκε μια χαρά, αλλά μπήκαμε σε επιφυλακή, ανησυχώντας μήπως με τη λήξη της ίωσης, ξεκινήσει (ως δευτερογενής) σκωληκοειδίτις.
σήμερα, έληξε η καραντίνα κι όλα πήγαν καλά, δόξα τω Θεώ.

τη μέρα που αρρώστησε λοιπόν και τριγύριζε στο δωμάτιο μου χαζεύοντας και μη έχοντας τι να κάνει, της έκανα το χατήρι: έγραψε στις φίλες μου.

έκανε την αρχή με τα κορίτσια της Χ, συνέχισε με την Ευγενία και κατέληξε στο δικό μου μπλογκ.
κι εκεί τη σταμάτησα, γιατί "όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα..."

αντιγράφω λοιπόν εδώ, τα τρία μηνύματα που άφησε και αφήνω την ορθογραφία της ως έχει. ξέρω, είναι δύσκολο να διαβαστεί, αλλά δεν πειράζει. έχει τη γοητεία της η γραφή της πρώτης δημοτικού κι ας μη διαβάζεται και τόσο εύκολα..

στα κορίτσια 
γεια σας κοριτσια.Τι κανετε καλα;εγω ειμαι αροστη ομος περναι λιγο η αροστηα.Και μολης ηπια το φαρμακο μου περασε λιγο και σινιλθα. Και νωμιζω οτι αυριο θα παιρασει η θα ειμαι καλιτερα απο τορα.Παντος ξερω οτι ειμαι καλιτερα.πολα φιλια Ραφαηλια

στην Ευγενία
γεια σου Εβγενια ειμαι η Ραφαηλια σημερα εκανα εμετο. ειχα βαλει τι λεξι ξερασα αλα η αθοα μαμα με εβαλε και το εζβισα η ατιμι.ειχα πιρετο αλα η μαμα μου εδοσε φαρμακο.αντε μου δινις χερετισματο ευχαριστω.Πολα φιλια Ραφαηλια.

σε σας (μέσω του δικου μου μπλογκ) 
γεια σας ειμαι η Ραφαηλια. σειμερα το προι που σικωθικα ποναγιε η κιλια μου, μετα μου ειρθε ο βρομερος εμετος, μετα ιδα λιγι τιλεοραση και μετα απο λιγι ωρα μου ειρθε ο μαλακος ο υπνος. Ομος επιδι ειχε ζεστη στο δοματιο μου η Μαμα μου με πιρε στο δικο τις δοματιο και κιμιθικα.Μετα απο λιγι ωρα ξιπνισα και μου εδοσε φαρμακο.καιτορα μου δινι να φαω σουποφυδε.Και τορα ειμαι καλιτερα απο ποτε. και χορτασα επιδι ειμαι χορτοφαγος χα χα χα φιλια πολα Ραφαηλια

και σ' όλους μας, περαστικά μας!